Bygg

Visste du att Jackon har marknadens bredaste sortiment på kantelement för alla typer av grunder? Välj mellan fem olika element beroende på användning eller beställ ett skräddarsytt kantelement specialanpassat efter dina behov.

Kantelementen för alla typer av grunder

Jackon har marknadens bredaste sortiment av kantelement. Oavsett vad som ska byggas och vilka krav som ska uppfyllas har vi kantelementet som passar perfekt till ditt projekt. Det breda produkt- och tillbehörssortimentet möjliggör optimala lösningar med en effektiv och säker byggprocess. Du kan även beställa grundisolering i form av Jackopor® och Jackofoam® 

samt Jackon Radon Solution med alla nödvändiga tillbehör för att radonsäkra grunden från oss och få varorna levererat med en transport.  

Oavsett vilken grund du ska bygga hjälper vi på teknisk kundservice dig att välja rätt lösning. Har du behov för ett specialanpassat kantelement? Inga problem, special är vår specialitet.

Vilket kantelement passar bäst till ditt projekt?

Vid en traditionell platta på mark för bostads- och industrirunder med plan schaktbotten rekommenderar vi att du använder vår bästsäljare Siroc® L-element. Elementet finns tillgängligt som fullständigt BIM-objekt. Läs mer om våra BIM-objekt och ladda ner.

För garage eller andra typer av byggnader där förhöjd sockel behövs är det unika garageelement det perfekta valet som ger en färdig invändig förhöjd sockel som endast kräver en gjutning.  Siroc® balkelement ger en fristående sockel efter gjutning och är extra lämplig för skalmurar (levereras med släppskiva). Behöver du tilläggsisolera en befintlig sockel passar isolerelementet perfekt.

Vid strängare krav på isolering är det Siroc® IsoMax eller specialelement, där kunden själv väljer tjocklek på ryggen, som gäller. IsoMax är ett energibesparande, miljövänligt kantelement för nybyggnation av klimatsmarta byggnader med låga driftskostnader.

alla element med namn

Special är vår specialitet

Jackons styrka är skräddarsydda specialelement anpassade efter våra kunders behov. Vi hjälper dig med den rätta tekniska lösningen för ditt projekts specifika förutsättningar. Sedan tillverkar vi kantelementen efter kundens önskemål vilket sparar tid och förenklar monteringen på plats.

Siroc® radieelement är kantelementet med svängd yta för byggnation av runda former och burspråk. Även dessa element skräddarsys efter våra kunders behov för att passa perfekt till den kommande byggnadens bågformade vägg. Siroc® radieelement är utan tvivel det enklaste, mest kostnadseffektiva och elegantaste sättet att skapa rundade former på husgrunden. Ta gärna kontakt med oss på teknisk kundservice så hjälper vi dig att hitta den lösningen som passar bäst för dig.