Allmänt

Lokal vägg i vägg med fabriken i Skövde blir arena för kunskapsöverföring och innovation.

 Kunskap och innovation för framtiden

Peter1- Praktiskt lärande slår det mesta. Vi har länge önskat en plats för att praktiskt prova på våra byggsystem i Sverige och kan nu glädjande meddela att beslutet är taget och projektet är i full gång, säger försäljningschef Peter Torkilsson.

Kompetenscentret är upplagt för praktiska demonstrationer av byggsystemen (Kantelement, Thermomur, Thermodrän, våtrum system) så att besökaren själv kan lära genom att testa på under vägledning av personal från Jackon. Besökaren får möjlighet att se hela Jackons sortiment uppbyggt i olika montrar. Det kommer även anordnas föredrag med aktuella teman samt arrangemang mot studenter såväl som byggare inom speciella områden. 

- Kunskapsöverföring är den bästa utgångspunkten för innovation och nytänkande. Målet är att mötena med professionella användare, återförsäljare, arkitekter och studenter också ska ge våra egna anställda inspiration till att utveckla både nya produkter och förbättra lösningar som vi redan har, säger Peter Torkilsson.

Skandinavisk målgrupp

- Placeringen vid fabriken i Skövde är strategisk då det är enkelt att ta sig dit från de flesta platser, både i Sverige men även våra grannländer. Det finns bra kommunikationsmöjligheter med såväl bil som buss eller tåg berättar Peter.

Förarbetet med kompetenscentret startade redan under januari 2018 och centret är planlagt att stå färdigt i slutet av augusti. 

För mer information, vänligen kontakta oss.