Allmänt

Jackon kompetenscenter är en 1000m2 stor utställningshall med fullskaliga presentationer av våra produkter. Här får du se uppbyggnad av våra systemlösningar, detaljlösningar samt möjlighet till att bygga själv i vår stora ”gör det själv” avdelning. Allt under samma tak!

-Det är som en byggarbetsplats fast inomhus och kan därför utnyttjas hela året, berättar försäljningschef på Jackon Peter Torkilsson. Vi har både återförsäljare, entreprenörer och studenter som nöjda besökare runtom i landet, säger Torkilsson.

Special är vår specialitet

IMG 1634-Det är ju så vi arbetar även med våra produkter, fortsätter Torkilsson. Jackon erbjuder teknisk support till alla våra kunder och tillsammans hittar vi lösningar till våra kunders projekt. Vi kan tillverka specialanpassade produkter skräddarsydda efter våra kunders behov. Så tänker vi även när det kommer till våra besökare här på Jackon kompetenscenter. Alla har olika behov och önskemål, vi sätter såklart ihop en agenda som passar för just er. 

Vill ni ha en egen konferens eller möte i samband med besöket? Inga problem, vägg i vägg med centret finns ett konferensrum som fyller 35 personer, fullt utrustat med allt du behöver. Det finns även ett enklare kök med tillgång till diverse faciliteter fritt för er att använda. Kontakta vår representant i ditt område för att boka besök.

Fokus på systemlösningar och ”gör det själv”

Jackon kompetenscenter gor det sjalvJackon kompetenscenter fokuserar speciellt på praktiska demonstrationer av Jackons byggsystem, så att ni besökare själva, kan lära genom att testa på under vägledning av oss på Jackon. Kunskapsdelning är ett steg i rätt riktning för att säkerställa utveckling i byggbranschen. Att praktiskt få testa på är den bästa utgångspunkten för innovation och nytänkande. Målet är också att mötena med er ska ge våra egna anställda inspiration till att utveckla både nya produkter och förbättra lösningar vi redan har.

I vårt kompetenscenter finner du hela vårt breda sortiment; allt från våra systemprodukter Siroc® kantelement, Thermomur® och Thermodrän® till vår ”gör det själv” avdelning. Vi har byggt upp ett helt minihus där du steg för steg ser hur du bygger med Thermomur®. Du får även en inblick i vad vi gör som koncern, hur bygger man t.ex. en grund i Norge?

Jackon fabrik i Skövde

Mitt emellan Vänern och Vättern ligger Skövde. En snabb tågresa från Stockholm och Göteborg. Den strategiska placeringen och att vi redan har en fabrik i Skövde bestämde platsen för Jackon kompetenscenter. Ditt besök kan med fördel kombineras med ett guidat fabriksbesök där ni får lära e om hur vår XPS-tillverkning går till. Senare i 2020 kommer vi även starta upp en ny produktionslinje för EPS-tillverkning så då finns det ytterligare en anledning att besöka oss.

Läs mer om Jackon kompetenscenter. Ladda ner broschyren

Ta kontakt med din lokala Jackon-representant och boka ditt möte redan idag. Tillsammans tar vi fram ett specialanpassat besök för just dig och det du är intresserad av.

Varmt välkommen till oss på Jackon!

  • Se hela vårt breda produktsortiment
  • Lär dig mer om våra systemprodukter
  • Testa på att bygga själv
  • Vad gör koncernen Jackon?