Bygg

Det finns en mängd olika alternativ när det gäller dränering på marknaden, producerade i olika material och från olika leverantörer. Det är lätt att fortsätta med samma lösning som man alltid har använt sig av, eller den som finns lätt till hands hos sin återförsäljare. Du får ett bra slutresultat och kunden blir nöjd. Vi förstår att du har fullt upp på jobbet men det är just därför du borde läsa resten av vår artikel där vi kommer att ge dig 10 starka skäl till att välja Thermodrän® vid ditt nästa dräneringsjobb. Vi lovar att det är värt att prova.

Kontakta oss på Jackon för att diskutera ditt projekt.

Jackon Thermodrän® är en dräneringsskiva för utvändig isolering och dränering av källarvägg. Invändig isolering ger en kall vägg där kondens rinner ned i konstruktionen vilket leder till fuktskador. Utvändig isolering ger en varm och torr vägg där relativa fuktigheten sänks. Jackon Thermodrän® är dränerande, värmeisolerande och torkar ut källarväggen. Som de flesta andra dräneringsskivor där ute. Här kommer några av anledningarna till varför just Thermodrän® är så bra att arbeta med:  

10 skäl till att välja Thermodrän® vid nästa dräneringsjobb:

  1. Skivan är robust och tål hård hantering.
  2. Den är formstabil, den smular inte vid hantering. Du får mindre avfall, något som är bra för både dig och miljön.  
  3. Thermodrän är en systemprodukt. Alla tillbehör finns för en enkel och trygg montering. 
  4. Skivan finns med eller utan pålimmad fiberduk. 
  5. Isolering och dränering i en och samma skiva.
  6. Thermodrän® är lätt att kapa. Du kan kapa skivan från alla sidor och i alla riktningar. Resterna kan användas, bra för dig och för miljön.   
  7. Thermodrän® kan staplas högt. Upp till 10 meter vid återfyllnad med lättfyllnadsmassor. 
  8. Priset är bra.  
  9. Membrantejp som tillbehör är enkelt att jobba med och klarar frost.  
  10. Du får hjälp med mängdning och andra frågor och funderingar av Jackons tekniska kundservice.  

Hur dränerar och isolerar du på rätt sätt?

Dränering med Thermodrän® är enkelt, smidigt och tidsbesparande. Slutkunden får en torr och varm källare utan källarlukt, sunt inneklimat och en låg uppvärmningskostnad. Vi hoppas att du vill prova Thermodrän® vid ditt nästa dräneringsjobb.

Broschyr Jackon Thermodrän