Bygg

Jackon Thermomur® är ett färdig isolerat och komplett byggsystem i 7 smarta serier för väggar ovan och under mark. Väggblocken passar utmärkt till byggnation av:

  • Hus, inklusive källare och souterräng
  • Lågenergihus
  • Offentliga byggnader
  • Industribyggnader
  • Sommarhus
  • Tillbyggnad
  • Garage
  • Pool
  • Friggebod
  • Attefallshus

 

Vill du prata med oss om ditt projekt? Skicka en förfrågan till oss.

Thermomur 7 serier med payoffs SE

Oavsett om det gäller nybyggnation eller renovering har Jackon Thermomur® en serie som passar för ändamålet. Alla sju serier har fullt sortiment (som inkluderar invändigt och utvändigt hörn, avslutningsblock och halvblock) och kan dessutom kombineras med varandra.Thermomur® 200 – Enklare garage och innerväggar
Som vårt smalaste alternativ i serien passar Thermomur® 200 till att bygga fristående garage, stödväggar och innerväggar.
u-värde: 0,35

Thermomur® 250 – Orginalblocket
På nästa steg finner vi originalblocket Thermomur® 250 som har använts till enklare byggnationer i över 30 år. Blocket passar perfekt till pool och kan med fördel även användas till att bygga garage, stödmurar, innerväggar, väggar till fritidshus och industrilokaler.
u-värde: 0,31

Thermomur® 250x – Garage och bärande innerväggar
Thermomur ® 250x är en vidareutveckling av originalet med plastbindare och skruvfästen. Blocket passar utmärkt till att bygga garage med motfyllning, bärande innerväggar, stödmur, väggar till friggebod och skiljevägg mellan lägenheter.
u-värde: 0,31

Thermomur® 350 - Marknadsledaren
Vårt bästsäljande block Thermomur® 350 passar utmärkt till väggar i hela byggnationen (både källar- och ytterväggar) och uppfyller myndigheternas stränga krav för hus.
u-värde: 0,17

Thermomur® 350 Super - Superalternativet
Med Thermomur 350® Super får du ett block med 20% bättre isolervärde med grafit.
Används till ytterväggar ovan mark där en högre isolering önskas.
u-värde: 0,15

Thermomur® 350HD – Ny, stark serie
Vårt senaste tillskott Thermomur® 350HD bjuder på högre motfyllning och ökad spännvidd mellan stödväggar tack vare en 20cm betongkärna.  
u-värde: 0,22

Thermomur® 450 - Lågenergiblocket
Jackons bredaste block Thermomur® 450 har 30cm isolering och är utvecklat speciellt för energibesparing och komfort. Lågenergiblocket är ett nytt alternativ för lågenergihus och passar till både källar- och ytterväggar.
u-värde: 0,11

skicka en forfragan

Jackon Thermomur 350 Eivind Olsen

Oavsett vad som ska byggas har Jackon Thermomur® en serie som passar för ändamålet. Alla sju serier har komplett sortiment (som inkluderar invändigt och utvändigt hörn, avslutningsblock och halvblock) och kan dessutom kombineras med varandra. Monteringen går snabbt och enkelt tack vare de lätta, användarvänliga blocken.

Läs mer om våra lösningar och ladda ner broschyren