Bygg

Jackon Grundlösningar är ett samlingsnamn för alla alternativa produkter som vi kan erbjuda för just detta ändamål. Enkel montering och bra kvalité på materialet gör det enkelt att välja grundleverantör till ditt nya hus. Produktgruppen innehåller b.l.a. marknadsledare Siroc® L-element, Siroc® Isolerelement, våra specialelement som vi är bäst på marknaden med samt det smarta element Siroc® Garageelement.

Olika användningsområden

MD med kantelement 2

Produktchef Mikael Danestedt visar Siroc L-element med  fibercementskiva. 

Alla produktgrupper har unika egenskaper som gör dem särskilt lämpliga för olika användningsområden. - Att välja rätt produkt gör ditt projekt smidigt, kostnadseffektivt och ger bäst resultat säger Produktchef Mikael Danestedt. - Jackon har marknadens bredaste sortiment med flera olika kantelement och behöver du ett specialanpassat element är det inget problem, special är vår specialitet. Vi hjälper dig gärna att välja den lösningen som bäst passar för dig. 

Ring eller maila oss så kan vi prata om ditt projekt.

Bostad, industri eller garage?

Jackon Siroc® består av olika typer av kantelement med olika utformning. Vilket kantelement som just du ska välja beror på vilken typ av hus/byggnad som ska byggas och vilka krav som finns. Vi rekommenderar vårt klassiska Jackon Siroc® L-element vid en traditionell platta på mark. Har du strängare krav på isolering kan vi göra IsoMax eller specialelement där du själv väljer tjocklek på ryggen. När garage eller andra typer av byggnader där förhöjd sockel behövs är Jackon Garageelement det perfekta valet.

Få fördelen med Jackon kompletta grundlösningar