Bygg

Niklas Priebe är ny försäljningsdirektör för Jackon Bygg Sverige from 1 april. Han övertar rollen efter försäljningschefen Peter Torkilsson som efter 16 år på Jackon går i pension 1 maj och efter Jan-Erik Engebretsen som efter 8 år på företaget valt att söka utmaningar på annat håll.

 Niklas har över 20 års erfarenhet från plastbranschen och har sen 17 år tillbaka haft ledande befattningar inom försäljning för Jackons kundsegment och liknande branscher i Skandinavien och Europa. Han har sedan september 2021 varit försäljningsdirektör för Jackon Industri.

-       Jag känner mig stolt och ödmjuk över förtroende. Jag är övertygad om att min erfarenhet och mitt engagemang kommer att bidra till Jackons fortsatta framgångsresa. Jag vill skapa möjligheter och framgång tillsammans med mitt engagerade team och ser fram emot att lägga strategier, fokusera på tillväxt och våra kunder, säger Niklas Priebe.

Fokus på teamet och systemprodukter

Niklas kommer ha rollen som operativ ledare för försäljningsorganisationen i Sverige. Det kommer vara stort fokus på vidareutveckling av marknaden för byggprodukter av EPS och XPS, med speciellt fokus på systemprodukter och kompetensutveckling i branschen. 

-       Vi har en ökad efterfrågan på våra systemprodukter som Thermomur, Thermodrän och Siroc. Vi upplever också ett stort intresse för kompetensutveckling i branschen. Tillsammans med mitt duktiga team kommer vi återigen kunna bjuda in kunder till vårt kompetenscenter då restriktionerna nu är släppta, tillägger Niklas.

Torben Nielsen, administrerande Direktör i Jackon Skandinavien är mycket nöjd med att få Priebe som sin nya försäljningsdirektör.

-       Med Niklas har vi en engagerad försäljningsdirektör med fokus på goda kundrelationer med lång erfarenhet i branschen. Jag är säker på att Niklas och hans team i Sverige tillsammans kommer driva Jackon Bygg Sverige framåt, säger Nielsen