Bygg

Jackon erbjuder en mängd olika byggsystem som täcker olika byggnadskrav vare sig det är bostad, industri, fritidshus eller garage. Gemensamt för alla Jackons byggsystem är det breda produkt- och tillbehörssortimentet som möjliggör optimala lösningar för alla projekt med en effektiv och säker byggprocess. På bildet ovan visar vi en färdig platta på mark med L-element, som är vårt vanligaste kantelement, och dess tillbehör och med Jackopor i plattan.

Vad som är rätt grundlösning för just ditt projekt beror på både krav, professionella bedömningar och personliga preferenser hos de inblandade yrkesverksamma. Det är dock viktigt att ha uppdaterad kunskap om tillgängliga produkter för att välja den bästa tillgängliga lösningen. Jackon Teknisk kundservice erbjuder råd och vägledning om både produkter och bygglösningar så att valet blir enkelt och inte minst rätt.

Ring eller maila oss så kan vi prata om ditt projekt.

Jackon Kompletta Grundlösningar innebär att allt du behöver för ett komplett grund beräknas och levereras från oss. Välj rätt byggsystem för ditt projekt - är det  L-element, IsoMax, Specialelement eller Garageelement? Få rätt mängd av isolering (Jackopor® och/eller Jackofoam®) och i tillägg Jackon Barrier Solution som radonsäkring. Jackons tekniska kundservice hjälper till med mängdning och lösningsförslag som ger projektet bästa möjliga utgångspunkt för en bra byggprocess.

Vilket kantelement passar bäst til ditt byggprojekt?

 

 

Med både kantelement, markisolering och Radon Barrier från en och samma leverantör minimeras felmarginalen - och kostnaden hålls nere. Dessutom blir processen att välja, beställa och leverera varor både enkel och effektiv för våra kunder. Ute på byggarbetsplatsen bistår Jackons rikstäckande försäljningsorganisation gärna med hjälp i form av demo, professionell kunskap och tips. Om det finns behov av specialanpassade lösningar eller kantelement, hjälper vi naturligtvis också med detta.

Med Jackons Kompletta Grundlösningar har du som kund endast en leverantör att hantera och får möjlighet till samleverans till byggarbetsplatsen. Detta sparar tid, håller kostnader nere samtidigt som det sparar på miljö.