Bygg

Ett år senare och sommaren 2021 ser något ljusare ut än året innan. Dock ser det ut att bli en hel del hemestrar i år också. Vi har fullt upp med våra diverse hemmaprojekt som att tapetsera om, bygga ut och inte minst bygga pool.

montering TM250Oavsett om du planerar att bygga pool inomhus eller utomhus så är Thermomur® 250 ett utmärkt val (passar även i sluttning). Thermomur® 250 är formgjutna block av expanderad polystyren. De staplas som byggklossar (tänk vuxenlego), armeras och fylles sedan med betong. Efter gjutning får du en isolerande kvarsittande gjutform (poolvägg) redo att bekläs med liner på insidan. Det går otroligt snabbt och enkelt att montera thermomurblocken. Ett Thermomur 250 standardblock väger bara runt 1 kilo! Blocken har också enkla tillpassningar i hörn och vid öppningar – allt för att underlätta arbetet så mycket som möjligt.

- Vi har kunder som bygger många pooler under en säsong och föredrar Thermomur 250 framför andra då det gå så snabbt och skonar deras rygg samtidigt som resultatet blir perfekt berättar Erik Bäckström, produktchef på Jackon AB.

Thermopool

Bygger du pool med Thermomur® 250 block så får du dessutom en Thermopool. Det är en pool med isolerande byggblock i cellplast som ger en välisolerad pool i ett temperaturstabilt material. Thermomurblocket ger en dubbelsidig isolering vilket gör att vattnet i poolen hålls varmt, du behöver därmed inte värma upp poolen lika mycket. Värmen stannar kvar i poolen istället för att läcka ut i den omgivande marken. Smart för både din plånbok och för miljön. Läs mer om Jackon Thermopool.

Poolcollage

Bygga pool själv?

Planerar du att bygga poolen själv? Eller vill du ha koll på processen innan du anlitar ett proffs? I monteringsanvisningen får du en genomgång av hur man bygger en Thermopool med Thermomur® 250 steg för steg. Erik rekommenderar att man anlitar ett proffs om man inte är händig själv. För de som vill hålla kostnaden nere eller väldigt gärna vill bygga sin egen pool så finns det alltid förberedelser och delar av poolbygget som kan gå bra att göra själv. Dock behöver det inte vara kostsamt att bygga en pool även med hjälp av ett proffs då poolkonstruktioner inte behöver samma mängd isolering eller armering som en husgrund, berättar Erik.

Lycka till och njut av hemestern i din nya pool!


skicka en forfragan