Thermodrän® är en unik, patenterad skiva som garanterar en torr och varm källare.

Väljer du att dränera med Thermodrän® så har du vunnit kampen mot fukt i källaren. Du får en torr och varm källare utan den typiska källarlukten, ett sunt inneklimat och en lägre uppvärmningskostnad – oavsett om du ska renovera eller bygga nytt.  

Utvändig isolering och dränering medför att källarväggen håller sig varm och torr. När värmeisoleringen placeras på utsidan av den bärande väggen blir väggen varm och värmeisoleringen utgör därmed en del av fuktskyddet. Utvändig isolering rekommenderas av Fukthandboken. Om skivan dessutom är diffusionsöppen kommer väggen kunna torka ut mot terrängen och ge optimal dränering.

Thermodrän® både isolerar och dränerar i en och samma skiva. Thermodrän® har också den unika egenskapen att den är formstabil och robust, dvs att skivan inte smular vid hård hantering.

Broschyr Thermodrän

BEWI teknisk kundservice erbjuder råd och vägledning om både produkter och bygglösningar så att valet blir enkelt och inte minst rätt.

Vill du lära mer om dränering?

Vi har en kurs i Thermodrän, fukt, markavvattning och dränering för dig som arbetar i byggbranschen. Vår tekniska produktexpert delar också med sig av praktiska tips i vardagen och du får en möjlighet till att prova på.

Låter det spännande? Läs mer och anmäl intresse här

Unknown 1

Thermodrän®

En formstabil, solid, diffusionsöppen och patenterad skiva för utvändig dränering och isolering av källare.

En formstabil, solid, diffusionsöppen och patenterad skiva för utvändig dränering och isolering av källare.